EN|NL
16 juli 2021 16.00 uur - 16.45 uur

Solar Team Twente: Autopresentatie 2021

Het was een uniek en bewogen jaar voor Solar Team Twente. Laten we het samen herbeleven en een blik werpen op de toekomst met onze nieuwste zonneauto: RED Horizon.


Editie 2021 was tot nu toe een ervaring die we niet snel zullen vergeten. Een impactvolle pandemie en de annulering van de Bridgestone World Solar Challenge in Australiƫ hebben hun stempel gedrukt op het zonneteam uit Enschede. Op afstand werken en omgaan met teleurstellingen en onzekerheden waren dagelijkse realiteit.


Toch heeft onze drive ons nooit in de steek gelaten. Solar Team Twente heeft zich altijd gefocust op wat ons te wachten staat en de status-quo uitdaagt. Gewapend met een compleet nieuwe zonnewagen ontworpen met een radicaal nieuw concept in gedachten, en met nieuwe doelen in onze toekomst. Solar Team Twente gaat onvermoeibaar vooruit.


Met een online livestream op vrijdag 16 juli op YouTube blikken we terug op een bewogen jaar en onthullen we RED Horizon: het nieuwe symbool voor de toekomst van duurzame mobiliteit.

Locatie
Online - YouTube
Datum
16 juli 2021 16.00 uur - 16.45 uur
Kosten
Toegang gratis