EN|NL

Nieuwe cursussen bij het UT Skills Lab

Het UT Skills Lab introduceert twee nieuwe workshops in hun aanbod:

Storytelling

Verhalen vertellen ligt diep verankerd in ons menselijk DNA. Ook al komt het misschien als een verrassing, ook jij bent ervoor geboren. Of het nu in de privacy van je eigen hoofd is, op een podium van een evenement, tijdens een sollicitatiegesprek of bij het afspreken van een date: de verhalen die je vertelt en de manier waarop je ze vertelt, zijn van belang.

Hoe neem je het publiek mee op een boeiende reis? Wat onderscheidt overtuigende pitches van louter acceptabele pitches? Welke geheime formules gebruiken briljante sprekers zonder dat de gemiddelde spreker het weet?

Voor meer informatie en om je te registreren, ga naar de website Storytelling.

Public Speaking

We hebben allemaal saaie presentaties gezien. We hebben ze allemaal ook gegeven, meestal als we proberen te doen alsof het publiek er niet is! Maar de sleutel om een zelfverzekerder en overtuigender te worden, ligt vaak in het doen van precies het tegenovergestelde: leren werken met het publiek. Tijdens deze cursus maakt trainer Gerben Tuin gebruik van zijn multidisciplinaire achtergrond van natuurkunde en podiumkunsten om je te helpen jouw benadering van spreken in het openbaar opnieuw vorm te geven.

Voor meer informatie en om je te registreren, ga naar de website Public Speaking.