EN|NL

Welkom op de rookvrije campus!

Ben je net gestart aan de Universiteit Twente? We heten je van harte welkom en hopen dat je hier een fantastische studententijd gaat beleven! Een tijd waarin je veel op de campus doorbrengt. Wist je dat onze gehele campus, behalve het woongebied, rookvrij is? Jouw welzijn en dat van anderen staat bij de UT hoog in het vaandel. Wil je meer weten over het hoe en waarom? Of wil je stoppen met roken en kun je wel wat hulp gebruiken? 

Lees meer over de rookvrije campus en tips om te stoppen op: utwente.nl/rookvrij 

Rookvrije generatie in 2040 
Onderzoek toont aan dat een aanzienlijk aantal studenten op de campus begint met roken. Dit willen we veranderen. Samen met jullie streven we naar een rookvrije generatie, waarin kinderen en jongvolwassenen rookvrij opgroeien en niet meer verleid worden om te beginnen met roken. Als partner van Gezondheidsfondsen voor Rookvrij werken we eraan om deze doelen te realiseren.