EN|NL

Hoe wil jij wonen als student?

Wil je graag betaalbaar in het centrum of op de campus wonen? De studentenhuisvesters in Nederland willen daar gezamenlijk aan bijdragen. Zij gaan betaalbare studentenwoningen bouwen in jouw stad en houden daarbij rekening met jouw woonwensen. Daarvoor hebben ze wel jouw input nodig.

Onderzoek

Kences doet onderzoek om erachter te komen hoeveel studenten er de komende jaren in jouw stad komen wonen en vooral ook hóe zij willen wonen. Deze kennis wordt gebruikt om voldoende studentenwoningen te bouwen die aan de wensen van studenten voldoen. Dit onderzoek wordt gehouden door de studentenhuisvesters in samenwerking met het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, hogescholen en universiteiten. Als je echt iets wilt betekenen voor de huisvesting voor studenten, doe dan mee aan dit onderzoek.

Doe mee en maak kans op mooie prijzen

Om mee te doen kun je op volgende link klikken: www.wonenalsstudent.nl
De vragenlijst duurt circa 10 minuten om in te vullen en blijft tot 29 april actief. Je kunt de vragenlijst invullen via je smartphone, tablet of computer. Jouw antwoorden worden vervolgens anoniem verwerkt.

 Bij deelname maak je kans op mooie prijzen:

●     Airpods Pro met draadloze oplaadcase (t.w.v. € 279)

●     The North Face Base Camp Duffelbag - Large (t.w.v. € 160)

●     2x Verduurzaam-je-kamer-bon (t.w.v. €75)

●     4x bol.com cadeaukaart (t.w.v. € 25)

Hoe blijf ik op de hoogte van de resultaten?

Na de zomer zullen resultaten beschikbaar komen op de website www.wonenalsstudent.nl