EN|NL

Voorzitter, portefeuillehouder Strategie & Beleid, Personeel & organisatie 

Bram is als voorzitter het algemene aanspreekpunt voor de Student Union. Verschillende ideeën en kritiek worden via hem vervolgens doorgespeeld naar de juiste personen. Naast het voorzitterschap beheert hij de portefeuilles Personeel & Organisatie en Strategie & Beleid. Vanuit de portefeuille Personeel & Organisatie werkt hij aan de constante verbetering van het personeelsbeleid van de Student Union Community. Niet alleen focust hij zich op dit beleid, hij kan ook als vertrouwenspersoon worden gezien voor elke medewerker, bestuurder of commissielid binnen onze organisatie. In samenwerking met onze Office Manager zorgt hij ervoor dat de gehele Student Union Community het werk goed en prettig kan uitvoeren. Ook houdt hij zich bezig met organisatorische structuur van de Student Union.

Binnen de portefeuille Strategie & Beleid is zijn hoofdtaak het maken van de vertaalslag van visies en strategieën naar beslissingen die het bestuur neemt voor het langetermijnbeleid. De voorzitter is wat betreft hoofdlijnen bekend met de verschillende bestuursportefeuilles.

Bram van Uden

Studie: Industrial Engineering and Management
Actief bij: AEGEE-Enschede, Herendispuut Kadmos
Komt uit: Velp (Noord-Brabant)
Email: b.w.vanuden@utwente.nl

Met mijn pas behaalde VWO diploma op zak, een kamer op de campus en vol energie begon ik aan de Kick-In, de start van mijn studentenleven. Hoe deze tijd, samen mijn studie Industrial Engineering and Management, eruit zou komen te zien was nog een grote vraag voor mij, maar ik wist zeker dat ik er alles uit wilde gaan halen. Ik herinner me nog goed dat ik enorm verbaasd was over het grote aantal verenigingen en studenten die zich inzetten voor hun club op de intromarkt van de Kick-In. Deze verbazing is door de jaren omgezet in waardering, maar een gedeelte is zeker gebleven. De Universiteit Twente biedt unieke mogelijkheden in vergelijking met andere universiteiten, van een geweldige campus waar wonen, vrijetijd en studeren samen komen tot het hebben van een Student Union.

Na een geweldige start te hebben gemaakt met de doegroep KADMOS van AEGEE-Enschede, besloot ik bij deze studentenvereniging ook lid te worden. Deze inschrijving markeert de start van enorm veel gave mogelijkheden die het studentenleven in Enschede te bieden heeft. Binnen AEGEE heb ik diverse commissies gedaan waaronder een dies, het 7de Lustrum, en verzorg ik op feesten op de kroeg graag de muziek. Ook vormde ik een jaarclub en werd ik lid van Herendispuut KADMOS, een groep hechte vrienden waarmee ik dan ook veel op Asterion, de kroeg van AEGEE, te vinden ben. Aan het eind van mijn 3de studiejaar ben ik verhuisd naar het centrum van Enschede, richting het Maupertuis. Hier woon ik samen met mijn dispuutsgenoten en sta zo nog dichter bij het actieve studentenleven dat Enschede biedt. Naast mijn studie en alles wat ik er omheen doe luister ik graag naar muziek of breid mijn platencollectie uit. Qua sport probeer ik tweemaal per week naar de sportschool te gaan. Op de bank hangen met mijn huisgenoten of mijn vriendin hoort er ook zeker bij. Ook zoek ik graag de gezelligheid buiten de deur op bij mijn vriendengroep van thuis, op het terras of in de kroeg. Om ook aanstormende studenten kennis te laten maken met het bruisende studentenleven van Enschede heb ik namens FACT meegeholpen met het organiseren van Enschedays 2022.

Vorig jaar heb ik studenten mogen representeren in de universiteitsraad vanuit de partij DAS. Een geweldige kans waarbij ik erg veel over de UT en alles wat er binnen speelt heb geleerd. Dit jaar zal ik als voorzitter van de Student Union studenten vanuit een andere hoek mogen ondersteunen en stimuleren om alles uit de studententijd te halen! Want studeren is zoveel ‘More than a degree’!