EN|NL

Brouwerij tour

Koninklijke Grolsch B.V.

Een van de dingen die bij de regio Twente horen, is Grolsch! Wil jij weten hoe het mooie Grolsch in de unieke beugelfles terecht komt? Kom dan langs de Grolsch brouwerij voor een mooie tour langs de hele productie- en reclamelijn van Grolsch! Achteraf is er ook tijd voor productconfrontatie, oftewel: proeven maar!

De Grolsch Brouwerij Tour is in 2017 én in 2018 gekozen tot het ‘Beste Uitje van Overijssel’ in de categorie Musea en Cultuur. Dit is dus al voor de tweede keer op rij! Bovendien is de Grolsch Brouwerij Tour ook nog eens de landelijke winnaar met de hoogste waardering. Met een cijfer van 9.29 in categorie musea en cultuur wint de Grolsch Brouwerij Tour de landelijke titel 'Beste Uitje van Nederland met het hoogste rapportcijfer'. Daar is Grolsch trots op!

Ideaal als leuk uitje met je vriendengroep of familie die jou in je studentenstad op komt zoeken!

De UnionDeal

Door gebruik te maken van deze UnionDeal, betaal je geen €19,50 maar slechts 17.00 euro voor een geweldige rondleiding! 

Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere acties. 

Wat moet ik doen?

Je kan de kaartjes bestellen via de website. Hier kom je via de knop hieronder. Ook is het mogelijk om telefonisch een reservering te doen op maandag of dinsdag met een minimale groepsgrootte van 10 personen. Op vertoon van je UT studentenkaart kan je de kaartjes bij de kassa afrekenen. Geef aan dat je gebruik wil maken van de UnionDeal.

Voor speciale aanvragen of verzoeken kan ook via 053 483 3290 contact worden opgenomen met het Ontvangstcentrum van Grolsch.  

Contactgegevens en tourtijden

Koninklijke Grolsch B.V. 
Brouwerslaan 1
7548 XA, Enschede

T: 053 483 3333
E: ontvangstcentrum@grolsch.nl

Vanaf woensdag t/m vrijdag
09:30-12:00
13:30-16:00
17:00-19:30 (m.u.v. vrijdagavond