EN|NL

Korting op bioscoopkaarten!

Kinepolis

Wie wil het nou niet? Een avondje lekker rustig een filmpje kijken op een groot scherm! Of een echte thriller/horror film die pas écht tot leven komt met een 3D bril op en surroundsound! Alles kan bij Kinepolis Enschede! De Student Union heeft daarom een prachtige deal gesloten voor studenten van de Universiteit Twente! Je kan met korting naar een van de vijf Kinepolis bioscopen in heel Nederland! De vouchers zijn nu ook geldig voor de Wolff cineast bioscoop in het centrum van Enschede. 

De UnionDeal(s)

Een kaartje koop je in de UnionShop in de Bastille voor slechts €8,99. 

De voucher is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of evenementen en is exclusief lange filmtoeslag en 3D-toeslag

Wat moet ik doen?

Kaartjes koop je in de UnionShop in de Bastille op de UT. Het huidige filmaanbod kun je hier bekijken of via de knop onderaan de pagina. Bij het kopen van je kaarten laat je je studentenkaart zien. Je ontvangt een voucher die je mee neemt naar Kinepolis, waar je je voucher omzet in een plaatsbewijs. Ook kun je online reserveren op kinepolis.nl, met de code op de ticket van de UnionShop. 

Contactgegevens

Kinepolis Enschede                         Wolff Cineast Enschede
Colosseum 60                                      Bolwerkstraat 4
7521 PT, Enschede                           7511 GP, Enschede

T: 053 850 4724                                 T: 053 852 7550