EN|NL

Over UnionDeals

Student Union

UnionDeals is een initiatief van de Student Union. De Student Union zet zich in voor het welzijn van de studenten aan de Universiteit Twente. Veel studenten merken dat ze graag activiteiten willen ondernemen of belangrijke zaken willen regelen, maar dit financieel gezien toch een behoorlijke stap kan zijn. 

UnionDeals

UnionDeals zoekt voor jou de beste deal uit, zodat je verzekerd bent van de beste prijs/kwaliteit-verhouding bij de deals.  De kracht van UnionDeals zit in het schaalvoordeel: omdat we collectief de belangen van de studenten behartigen, kunnen we een betere prijs aanbieden dan de individuele student. Dit tot gevolg dat jij voordeliger uit bent. 

De Student Union is een non-profit organisatie. UnionDeals is dan ook een initiatief dat puur is gericht op het belang van de student. Heb je een goed idee, suggesties of algemene feedback? Laat het ons weten, zodat we onze service zo goed mogelijk kunnen aanpassen aan jouw wensen.

Overarching Deals

Naast dat het schaalvoordeel deals oplevert voor individuele studenten of vriendengroepen, levert het ook voordelen op voor de verenigingen die aangesloten zijn bij de Student Union. Door samen met verschillende soorten verenigingen te kijken naar de behoeftes van verenigingen, kan er vanuit het netwerk van de Student Union gewerkt worden aan overkoepelende deals.