EN|NL

Predator Esports Lounge

De Universiteit Twente (UT) is de eerste universiteit in Nederland die een esports locatie heeft gerealiseerd: de Predator Esports Lounge. Het is een toegewijde ruimte voor alle studenten met een passie voor gamen en esports. Het bevindt zich in de Bastille en is uitgerust met hoge kwaliteit gaming setups van het bedrijf Predator, een professionele streaming installatie en diverse andere faciliteiten. Al dit samen zorgt ervoor dat het een centrum is voor zowel casual als serieuze gamers.

De Predator Esports Lounge wordt gerund door de Esports Lounge Twente stichting. De stichting werkt samen met Blueshell om een variëteit aan evenementen en esports trainingen te houden. In samenwerking met de overkoepelende organisatie Student Union werken ze samen om de positie van de UT als dé esports universiteit van Nederland te behouden en te laten groeien.

De Predator Esports Lounge is een ideale locatie voor iedereen. Behalve dat het een esports locatie is, is het ook een evenementenlocatie die gehuurd kan worden. Van studenten en faculteiten tot aan externe bedrijven, de Predator Esports Lounge biedt een unieke locatie voor fysieke evenementen.

Als je een Union Card bezit is toegang tot de locatie tijdens normale openingstijden gratis. Voor meer informatie over openingstijden, locatie, huren, of contact, ga naar de Predator Esports Lounge website.