EN|NL

Board Minor

Ben jij geïnteresseerd om een minor te volgen naast je bestuursjaar? Deze minor is een mooie gelegenheid voor studenten om zich persoonlijk nog meer te ontwikkelen gedurende een bestuursjaar en is ook een mooie manier om na te denken over het bestuur van de organisatie en deze te verbeteren!

In 2020 is een pilot begonnen van een boardminor bedacht door een enthousiaste docent, Martin Rosema. De boardminor geeft je de mogelijkheid om meer te leren over het bestuur van een organisatie en tegelijkertijd je eigen organisatie te runnen als bestuurslid! Onderaan de pagina kan je een overzicht van de minor vinden. Thema’s die aan bod komen zijn bestuur, beleid en leiderschap, maar academische en professionele vaardigheden worden ook besproken. Dit jaar zal de minor weer beginnen in november!

Van de periode half november tot juni wordt deze 15EC minor aangeboden. Als je mee gaat doen volg je wekelijks onderwijs met andere studenten en de docent Martin Rosema. De wekelijkse meetings vinden plaats op woensdag. Vaak wordt er een kleine voorbereiding verwacht zoals het geven van een presentatie, het schrijven van een memo of het houden van een interview. Soms worden er ook gasten uitgenodigd.

Er zijn ook twee informatie sessies geweest voor geïnteresseerde studenten. Ben je wel geïnteresseerd maar kon je niet bij deze sessies zijn? Stuur dan een mail naar m.rosema@utwente.nl. Hij heeft de online sessie opgenomen, zodat je hem eventueel in je eigen tijd kan bekijken!

We adviseren je om bij je studie adviseur te checken of je de minor kunt volgen. Mocht je meer vragen hebben of wil je je opgeven voor de minor, dan kan je ook een mail sturen naar Martin.

Minor overview