EN|NL

Look after your friend training

Waarom?

Je studententijd is erg leuk, maar kan soms ook moeilijk zijn. Veel studenten die problemen met hun welzijn ervaren, zoals stress, depressie of angst, zullen hier als eerst met hun vrienden over praten. Natuurlijk wil je er andersom ook voor je vrienden zijn en dit kan soms best lastig zijn. Misschien loop je tegen bepaalde vragen aan, zoals:

Om studenten te helpen deze vragen te beantwoorden en ze in staat te stellen om hun vrienden het beste te helpen, hebben de psychologen van de UT in samenwerking met de SU deze gratis training opgezet.

Wat?

De training bestaat uit 2 sessies van ieder 2 uur die inhoudelijk op elkaar aansluiten. Tijdens deze sessies worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

Daarnaast ontvangen deelnemers een uitgebreide handleiding met informatie en tips over omgaan met welzijnsproblemen van jezelf en van vrienden.

Kijk voor meer informatie over de inhoud van de training op onze Canvas pagina. Inschrijven voor deze pagina is geheel vrijblijvend, dus neem gerust een kijkje.

Hoe kun je je aanmelden?

Ben je een student die deel wil nemen aan de training? Je kunt je via onderstaand formulier kostenloos aanmelden voor één van de trainingsmomenten in het tweede kwartiel. Staat er geen moment tussen waarop je kunt? Schrijf je dan in voor onze Canvaspagina, dan sturen we je een announcement als er nieuwe trainingsmomenten vrij komen!

 

Zit je in het bestuur van een Student Union erkende vereniging?

Als vereniging kun je een training aanvragen speciaal voor jullie eigen leden. Je kunt jouw vereniging aanmelden door het volgende formulier in te vullen:

We zullen dan contact met je opnemen en samen kunnen we dan een geschikt moment voor de training bepalen. De trainingen zullen worden gepland op basis van volgorde van aanmelding. Zodra we een datum hebben bepaald voor de training, kun je dit ook communiceren naar leden van de vereniging en kunnen zij zich inschrijven. Maximaal 15 personen kunnen deelnemen aan de training en het is verplicht om beide sessies bij te wonen. Om de training aan zoveel mogelijk mensen aan te kunnen bieden, verwachten we minimaal 10 deelnemers. De training is geheel gratis. We zien jullie aanmelding graag tegemoet, zodat we samen het welzijn van jullie leden kunnen verbeteren!

Wil je meer weten over de training of wil je je graag aanmelden?

Indien je vragen hebt over de training of het aanmelden, neem dan contact met ons op door te mailen naar a.n.bremmer@utwente.nl.