EN|NL

Wil je je scriptie schrijven op een nieuwe, inspirerende locatie?

Werkanties

Ben je bezig met je scriptie en ben je op zoek naar inspiratie en motivatie? Boek een woon- en werkplek bij Werkantie!  

Werkanties biedt werklocaties en woonruimte aan in het buitenland. Hun werkplekken bevinden zich op A-locaties, denk aan naast het centraal station van Madrid, of naast het stadion van Real Madrid. De woonruimte is op loopafstand van de werkplek en je hebt keuze uit een gedeelde accommodatie of een privé appartement.

De Uniondeal

De korting door te boeken via Student Union is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en kan oplopen tot 450 p/m en 900 p/m (afhankelijk van een gedeelde accommodatie of een privé appartement).

Om gebruik te maken van deze UnionDeal kun je een e-mail sturen naar info@werkanties.nl met daarin de gewenste verblijfsduur, de gewenste locatie en de vermelding gebruik te willen maken van de Student Union-korting.

Contact en beschikbaarheid

De volgende deadlines gelden voor de aangegeven periodes:

Je kan je altijd al inschrijven voor een later kwartiel, om al eerder duidelijkheid te kunnen krijgen over wat wij je kunnen aanbieden. In de week van de deadline zal Werkanties laten weten of er voldoende aanmeldingen zijn geweest om gebruik te maken van de lange termijn korting. 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Werkanties,  een mail sturen naar info@werkanties.nl, of bellen op +31 6 25081315