EN|NL

TrainingBureau - Didactus

DIDACTUS

Thelma Stobbelaar is zelfstandig ondernemer en ze heeft zichzelf als doel gesteld om onderwijskundige diensten te verlenen op het gebied van didactiek. Dit houdt in dat ze vooral de focus legt op de kunst van het onderwijzen. Dit wil ze bereiken door zich in haar trainingen vooral te richten op praktisch werken en ervaringen. 'Leren door doen is leren dat werkt.'

TRAININGEN VAN DIDACTUS

HOE KRIJG JE ZE MEE?

Heeft jullie bestuur nieuwe ideeën voor de vereniging en merk je enige weerstand bij je leden? Dan is de training ‘Hoe krijg je ze mee?’ wellicht interessant voor jullie. Een training waarin je kijkt hoe je leden van weerstand naar meer verbinding kunt krijgen. Ook besteden we aandacht aan hoe je leden kunt activeren. Hierbij zal jullie rol als ‘leiders’ van de vereniging niet onbelicht blijven.

SPECIFIEK OP JOUW BESTUUR

Aan de slag om te werken aan een goed bestuursjaar? Wil je weten waar je staat met je bestuur: Wat je zwakke, maar vooral ook sterke punten zijn, zodat je daar op kunt voortbouwen? In deze training kijken we naar de basis van goed teamwork en goede communicatie, situationeel leiderschap, effectieve feedback, timemanagement, de kracht van verschillen gebruikmakend van zelfreflectie. Tijdens een intake bepalen we welke aspecten de meeste aandacht krijgen in de training.