EN | NL
EN | NL
Home » Activisme » More Than A Degree » Board Improvement Program » Activisme-Erkenning

Activisme-erkenning

Als bestuurder heb jij ontzettend veel voor de studentengemeenschap betekend. Het is niet alleen belangrijk dat je daarvoor een financiële compensatie krijgt, maar ook dat je erkenning krijgt voor je werk. Daarom is het mogelijk om een activisme-erkenning aan te vragen. Bij je afstuderen, zal deze in de vorm van een certificaat worden toegevoegd aan je diploma. Zo kan jij bij je toekomstige werkgever aantonen dat jij je minimaal 40 weken lang hebt ingezet voor een studentenorganisatie.

Je certificaat wordt uitgegeven door het bestuur van de Universiteit Twente: het College van Bestuur. De beoordelingscommissie bestaat uit Thom Palstra (Rector Magnificus), Mark Weirath (Hoofd Culture & Events), Charlotte Röring (Studieadviseur Business Administration) en Tom de Koning (Portefeuillehouder Academische Vorming en Onderwijs).

Voorwaarden

Twijfel je toch nog of je in aanmerking komt voor dit certificaat? Neem dan voor de zekerheid even contact met ons op.

Procedure en richtlijnen

Wanneer je voldoet aan deze voorwaarden, heb je de mogelijkheid om een activisme-erkenning aan te vragen. Het is verstandig om vooraf de procedure door te lezen. Daarin staat hoe het gehele aanvraagproces verloopt. In de richtlijnen lees je meer over de manier waarop je de aanvraag moet aanleveren.

Procedure
Download
Richtlijnen
Download

Is je reflectieverslag af? Dan is die klaar om naar ons opgestuurd te worden. Voordat je verslag wordt opgestuurd naar de beoordelingscommissie bekijkt de voorselectiecommissie (VSC) je verslag. De VSC helpt je dan om op het juiste reflectie niveau te zitten voor de beoordelingscommissie. Vind je het lastig om te reflecteren, dan kan je altijd contact opnemen met de VSC zodat zij je kunnen helpen! De VSC bestaat uit vijf studenten: Maaike Dokter, Hans David Wendt, Lotte Hazeleger, Janique Westerbeek en Tijmen Vlogman.

Bijna afgestudeerd?

En dan is het zover! Je hebt je Bachelor – of Masterdiploma (bijna) op zak. Wanneer je activisme-erkenning is goedgekeurd, kan je ons een mailtje sturen. Dan zorgen wij ervoor dat jij straks trots eigenaar bent van je certificaat!

Contact

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd contact opnemen met activisme-erkenning@union.utwente.nl!