EN|NL
15 mei 2024 17.45 uur - 19.00 uur

Start2Trail: trailrunning programma

Heb je weleens hardgelopen door de natuur? BMS Student Well-being organiseert een nieuw initiatief in samenwerking met Trail-running.eu. Zij hebben een trailrunning-programma samengesteld voor alle studenten van de UT, ongeacht de opleiding. Doe mee met het Start2Trail programma en ontdek wat trailrunning voor je lichaam en geest kan doen! 

Wil je 10 km wilt rennen, of misschien een halve marathon? Of wil je je simpelweg fitter en gezonder voelen en meer tijd buiten doorbrengen? Dit programma helpt je om je persoonlijke doelen te behalen, wat deze ook mogen zijn.

Het Start2Trail programma heeft een lage intensiteit, duurt 6 maanden en omvat:

Je hebt geen loopervaring nodig om deel te nemen aan dit programma. 

BMS Student Well-being hoopt je te motiveren een nieuwe en gezonde hobby op te pakken. Meedoen met dit programma is helemaal gratis!

Nieuwsgierig? Meld je dan aan voor de kickoff op 15 mei om 17:45 uur in de kantine van het sportcentrum. Hier wordt verdere uitleg gegeven over de inhoud van het programma. 

Vragen? Stuur een e-mail naar Mirjam Koehorst (Student Adviser Well-being at BMS) via m.m.koehorst@utwente.nl. Volg BMS Student Well-being op Instagram: @bmsstudentwellbeing

Locatie
Sportcentrum
Datum
15 mei 2024 17.45 uur - 19.00 uur
Kosten
Toegang gratis