EN|NL

Hectoliterkorting

Vrumona 

Is jouw vereniging of stichting een Uniondeelnemer? Zorg dan dat je je frisdranken bij Vrumona afneemt, zoals Pepsi, Sisi en 7 Up. In samenwerking met de Student Union geeft Vrumona korting op al haar dranken voor studentenverenigingen aan de Universiteit Twente. Bovendien: hoe meer Vrumona-dranken er binnen het Twentse studentenleven gedronken worden, des te meer geld er beschikbaar komt in het Pepsi Subsidiefonds. Op dat fonds kan jij als studentenvereniging aanspraak maken wanneer je een activiteit organiseert. Samen sparen we zo dus voor nog meer mooie evenementen.

De UnionDeal(s)

Als vereniging kun je aanspraak maken op bepaalde kortingen per liter. Hoeveel dit is en op welke dranken verschilt en kun je naar informeren. Wel moet rekening gehouden worden met het feit dat alle dranken via De Klok besteld moeten worden.

Wat moet ik doen?

Neemt jouw vereniging nog geen Vrumona-dranken af, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral een keer contact op met Niels Braakman of de Student Union en laat je informeren. Overige vragen over de samenwerking met Vrumona? Stuur een mailtje naar studentunion@union.utwente.nl.

Contactinformatie en openingstijden

Vrumona B.V.
Vrumonaweg 2
3981 HT Bunnik

T: 030 656 8911 (doordeweeks telefonisch bereikbaar van 09:00-12:00 en 13:00-17:00)

Student Union
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

T: 053 489 8006 (doordeweeks telefonisch bereikbaar van 08:30-17:00)