EN|NL

EHBO Enschede

Eén van de grootste EHBO-organisaties in Oost-Nederland. Zij verzorgen EHBO-cursussen en assistentie bij evenementen door heel Twente en omgeving. Volg een EHBO-cursus en leer hoe je eerste hulp kunt verlenen bij kleine en grote ongelukken, van het aanbrengen van verband tot het uitvoeren van reanimatie. Als je wilt, kun je als EHBO-er met je diploma ook evenementen als de Batavierenrace en Kick-in mogelijk maken!

DE UNION DEAL(S)

EHBO Enschede biedt een volledige cursus aan voor de prijs van €215,- in plaats van de normale €250,-. Vind je dit toch te duur, dan is het alternatief om €55,- te betalen en minimaal 40 uur aan verplichte EHBO-diensten af te leggen uit naam van de vereniging (normaal: €85,- en 50 uur). De cursus zal in een sneller tempo plaatsvinden vergeleken met normale cursussen om een snel maar waardevol EHBO-diploma te garanderen, dit is inclusief het examen van Het Oranje Kruis. Het EHBO-diploma is 2 jaar geldig waarna deze verlengd moet worden met herhaallessen die aangeboden worden als je lid bent van de vereniging. Na het examen is het eerste kalenderjaar lidmaatschap van de vereniging gratis voor de student (daarna bedraagt contributie €35,-)!

Let op: Indien het examen na 15 november wordt afgelegd, gaat het gratis lidmaatschapsjaar in het komende kalenderjaar in.

WAT MOET IK DOEN?

Je kunt je het hele jaar door inschrijven voor een van hun cursussen op de website van EHBO Enschede

Houd onze social media kanalen en de website van EHBO Enschede in de gaten om te zien wanneer deze cursussen plaatsvinden!

CONTACTGEGEVENS EN OPENINGSTIJDEN

EHBO-vereniging Enschede
Roomweg
167 7523 BM Enschede