EN | NL
EN | NL

Pepsi Hectoliterkorting

Is jouw vereniging of stichting een Uniondeelnemer? Zorg dan dat je je frisdranken bij Vrumona afneemt, zoals Pepsi, Sisi en 7 Up. In samenwerking met de Student Union geeft Vrumona korting op al haar dranken voor studentenverenigingen aan de Universiteit Twente. Bovendien: hoe meer Vrumona-dranken er binnen het Twentse studentenleven gedronken worden, des te meer geld er beschikbaar komt in het Pepsi Subsidiefonds. Op dat fonds kan jij als studentenvereniging aanspraak maken wanneer je een activiteit organiseert. Samen sparen we zo dus voor nog meer mooie evenementen.

De kortingen die je krijgt, per hectoliter, is €10,00 op de meeste producten en zelfs €15,00 op de rest*. Je spaart de korting op gedurende het kalenderjaar, en krijgt deze uiterlijk 31 maart van het jaar erop uitgekeerd door de Student Union. Let op: alleen dranken die je bestelt bij De Klok worden hierin meegerekend. Zorg dus dat je daar je dranken aanschaft.

* De korting van €15,00 / hl geldt op alle Vrumona-producten verpakt in de glazen 0,2cl horecaflesjes. De korting van €10,00 / hl geldt op de rest, dus op postmix en op producten in 0,33cl blikjes en PET-flessen van 0,5l / 1l / 1,5l.

MEER INFORMATIE

Neemt jouw vereniging nog geen Vrumona-dranken af, en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vooral een keer contact op met Jeroen Albers of de Student Union en laat je informeren. Overige vragen over de samenwerking tussen Vrumona en de Student Union? Stuur een mailtje naar externebetrekkingen@union.utwente.nl.