EN | NL
EN | NL
Home » Voor bestuurders

Ontwikkelen in je bestuursjaar

Het is belangrijk om alles uit je bestuursjaar te halen en er zoveel mogelijk van te leren! Niet alleen heeft je eigen studentenorganisatie daar profijt van, maar ook en vooral jijzelf. Daarom hebben we een programma ontwikkeld voor bestuurders met leerzame en bovendien gratis trainingen. Met behulp van dit Board Improvement Program (BIP) helpen professionele trainers je een stap op weg in de verschillende vaardigheden die je in dit jaar allemaal opdoet.

Hoe het programma eruitziet

Er zitten verschillende elementen in het Board Improvement Program. Deze dienen niet allemaal vervuld te worden, je kunt kiezen aan welke activiteiten je wel of niet mee doet.

Voor wie?

De bureaus en hun trainingen

Alle bureaus zijn in staat om per bestuur maatwerk te leveren, gericht op jullie problemen. De teksten zijn er dan ook om jullie een startpunt te geven, zodat jullie jullie eigen hulpvraag vorm kunnen geven en een goede keuze voor een bureau te laten maken.

Buro Winners
Gespecialiseerd in leiderschap en effectieve communicatie
Didactus
Gespecialiseerd in de didactiek, in het beïnvloeden van mensen
Carrièrestart
Gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling en de arbeidsmarkt
Handstand
Gespecialiseerd in focus vinden en concretiseren

Goed om te weten

Als we je nu enthousiast hebben gemaakt om deel te nemen aan het Board Improvement Program, kan jij je met je bestuur bij ons aanmelden. Ook met vragen kan je natuurlijk bij ons terecht.

Contact

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, kan je altijd contact opnemen met academischevorming@union.utwente.nl!