EN | NL
EN | NL
Home » voor-bedrijven » Commissies

Commissies

Hier staan een aantal van onze commissies die interessant voor u kunnen zijn, vanwege hun grote impact op het studentenleven. Mocht u hier interesse in hebben, neem dan contact met ons op of bezoek hun websites.

De Kick-In
De Kick-In is de algemene introductie van de Universiteit Twente. Gedurende negen dagen maken de ruim 1800 aankomende studenten op een spetterende wijze kennis met hun nieuwe werk-, studeer- en leefomgeving. Zij worden daarbij begeleid door 2000 ouderejaarsstudenten. De Kick-In wordt in opdracht van de Universiteit Twente georganiseerd door de Kick-In Commissie. 

De aankomende studenten nemen in groepjes deel aan het variërende programma waarin  zij kennis maken met elkaar, de studie, de faculteit, de campus, de stad Enschede én de in totaal ruim 100 sport-, cultuur-, en gezelligheidsverenigingen die de Universiteit Twente rijk is. Een sportdag, een cultuurfestival, een groots openluchtconcert en een informatiemarkt zijn enkele voorbeelden van activiteiten die op het programma zullen staan. Bezoek de website.

Create Tomorrow
Eens per twee jaar organiseert de Student Union een competitieve denktank voor studenten uit heel Nederland. Deelnemers werken een dag lang in teamverband aan één van de cases uit het bedrijfsleven, waarbij ze ondersteund worden door professionele consultants. Create Tomorrow brengt op deze manier studenten en bedrijven op een creatieve manier dichter bij elkaar. Bezoek de website.